ZumoSMS

Professionelt og brugervenligt SMS-system.
Nu kan alle udsende SMS kommunikation - nemt og intuitivt!

SMS sender

Ja, det er nemt at udsende SMS

Brugeradministration

Ja, det er let at administrerer systemet

Automatisk tilmelding

Ja, dine kunder gør selv alt arbejdet

Fleksible SMS priser

Ja, du bestemmer selv dine SMS priser

ZumoSMS- fordi det skal være er nemt!

ZumoSMS er et effektivt og brugervenligt SMS-system til udsendelse af SMS-beskeder og håndtering af 2-vejs sms tjenester. Med ZumoSMS bliver du koblet direkte op på Danmarks bedste og mest driftssikre sms-gateway, hvilket sikre stabile SMS-udsendelser, så SMS-beskederne altid når frem til dine kunder og modtagere – uden forsinkelse. ZumoSMS er brugervenligt og nemt at arbejde med, så alle personer kan betjene SMS-systemet. Fra systemet er det muligt at automatisere kundernes tilmelding til modtager-lister, så du og dit personale kan bruge tiden på at betjene kunder, fremfor indtastning af tilmeldingsblanketter, afmelding af kunder osv. ZumoSMS har præcist de SMS-funktioner som sikre, at du og din forretning/virksomhed får succes med jeres SMS-services, SMS-marketing, SMS-kundeklub m.v.

SMS giver et utal af muligheder

Uanset om du har en tøjbutik, café, restaurant, forening eller en større detailkæde, er der god fornuft og mange fordele i at benytte sms-beskeder til at udsende målrettede budskaber om f.eks. tilbud, nyheder og annoncer til dine kunder. Med smartphonens indtog, har annoncører via SMS fået et utal af muligheder for at skabe værdi, omsætning og god kundeservice – til glæde for dig og dine kunder. ZumoSMS er markedets bedste SMS-system, hvor du som annoncør får stor grad af frihed og fleksible priser.

Èt system til mange løsninger og formål

Med ZumoSMS kan der udsendes sms-beskeder til kunder og modtagere i alle lande. Løsningen kan benyttes til mange formål som f.eks. SMS-kundeklub,SMS-kundeservice, SMS-salgstræning, SMS-afsteminger, SMS-konkurrencer, SMS-donationer, SMS-dialoger m.v. De mange muligheder gør, at ZumoSMS kan benyttes af både kommuner, detailkæder, små butikker, radiostationer, restaurationer, håndværkere, foreninger og mange andre virksomhedstyper.

Kodeordet er enkelhed

Systemet bag ZumoSMS er bygget op omkring kun 5 hovedpunkter, hvilket  gør systemet overskueligt, brugervenligt og intuitivt at arbejde med.
Nedenstående vises billeder af systemets grundopbygning. Vil du have en gennemgang og/eller præsentation af ZumoSMS, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

STATISTIK

Fra menupunktet “STATISTIK” får du overblik over hvor mange SMS’er du har udsendt, samt hvilke lande der er udsendt SMS til.

SMS SENDER

Fra menupunktet “SMS SENDER” udsender du dine SMS-beskeder. Skriv din SMS-besked, vælg modtagerliste, klik på send.

2-VEJS

Fra menupunktet “2-VEJS” kan  du lave 2-vejs SMS tjenester. Opret keywords, Subkeywords, SMS konkurrencer, returSMS m.v.

SENDT

Fra menupunktet “SENDT” kan du tracke alle tidligere udsendte SMS-beskeder.

MODTAGET

Fra menupunktet “MODTAGET” kan du tracke hvem der har skrevet til dine 2-vejs SMS tjenester.

SPROG

Fra drownboxen i menubaren, kan du vælge om ZumoSMS skal vises på dansk eller engelsk.

Prøv gratis demo

Prøv ZumoSMS gratis, udfyld felterne med dine oplysninger, eller ring 7070 1800.

Virksomhed*

Dit navn*

Din e-mail*

Dit telefonnummer*