SMS 2-APP

Gør det nemt at finde og hente din virksomheds app.
SMS 2-APP øger hurtigt antallet af app-downloads.

 

SMS 2-APP

Gør det nemt at finde og hente din virksomheds app.
SMS 2-APP øger hurtigt antallet af app-downloads.

Få flere downloads

SMS gør er det let at finde virksomhedens app. Derfor vil flere hente app’en.

Få flere brugere

Alle kan betjene SMS. Derfor får din virksomhed flere app-brugere.

Statistik

Se realtime statistik over antal SMS’er der udsendes.

Device Link

Linker automatisk brugeren ind til det korrekte app-marked.

SMS 2-APP

Det er en stor omkostning at få udviklet en professionel app til smartphones, herunder iPhones m.v. Når app’en er færdigudviklet og lanceret på de forskellige app-markeder (app store, google play o.l.), gælder det om at få flest muligt kunder, brugere, medarbejdere osv. til at hente app’en. Det sker ofte gennem markedsføring, hvor det skal være så nemt som overhovedet muligt for brugeren at finde og hente app’en. Det er her SMS 2-APP kommer ind i billedet.

Alle personer kan finde ud af at sende og modtage SMS. Med SMS 2-APP fra ZumoSMS, er det gjort ekstra nemt for din virksomheds kunder/brugere at finde og hente jeres app. Det sker ved, at brugerne blot sender en SMS til 1272 + keyword (virksomhedens valgte ord/SMS kode). Herefter modtager kunden en returSMS, der indeholder et særligt Device Link, der automatisk peger ind til det pågældende app-marked, der passer til kundens/brugeren smartphone, iPhone m.v. Det er nemt! Og netop derfor henter/downloader flere personer fremover din virksomhedens app med SMS 2-APP!

Markedsføring og distribution af app/SMS kode

Som det fremgår af nedenstående eksempel, fylder SMS-koden ikke meget. Derfor findes der ingen grænser for hvor eller hvordan, SMS-koden kan markedsføres og distribueres. Det kan f.eks. være via nyhedsbreve, websites, emballage, menukort, annoncer, A-skilte, brevpapir, fakturaer, indbetalingskort, labels, hangtags, servietter, biler, plakater, foldere, busreklamer, togreklame, billboards, vinduesfolie og meget meget andet.

Eksempel på SMS kode:

Hent vores app!
Sms ”ZUMO” til 1272
Det koster alm. sms + trafiktakst.

Priser

• Opstart kr. 499,- inkl. opsætning og oprettelse af Device Link
• Abonnement kr. 149,-/md. inkl. 1 stk. keyword/SMS-kode
• SMS kr. 0,25/sms (DK modtagere/mobilnumre)

Alle priser er ex. moms.
SMS 2-APP priserne gældende for danske mobilnumre.
For priser til andre lande end Danmark bedes du kontakte ZumoSMS.

Device Link

Device Link er et specielt dynamisk link (URL-adresse) der registrer, hvilken type mobilenhed (android, iPhone, Windows o.l.) der har aktiveret linket. Ved aktivering af linket (i returSMS’en) sendes kunden/brugeren automatisk direkte hen til det app-marked, som passer til brugerens mobilenhed. Har brugeren f.eks. en iPhone sendes brugeren til App Store, mens en bruger med en Android smartphone sendes til Google Play m.v. Device Linket er dynamisk, hvilket vil sige, at linket altid kan ændres, selvom linket er distribueret gennem flere tusind ReturSMS’er. Ved indgåelse af en pro-aftale er det desuden muligt at se statistik for, hvor mange der har aktiveret/klikket på linket i returSMS’en samt, hvilke mobilenheder der har aktiveret linket. (Bemærk: Device Link laves og leveres af ZumoSMS).

Statistik

Ved indgåelse af aftale får virksomheden adgang til sin egen ZumoSMS konto, hvor det er muligt at se statistik over antal ReturSMS’er, der er udsendt. For virksomheder der ønsker det, kan der oprettes adgang til statistik, hvor man kan se antallet af personer, der har klikket/aktiveret Device Linket, samt hvilke mobilenheder (iPhone, Android, Windows m.v. ) der har aktiveret linket i ReturSMSérne.

SMS-kode (keyword)

En SMS-kode er det keyword, ord, tal eller kombination af bogstaver m.v. som brugeren skal skrive og sende til 1272. Efter brugeren har sendt SMS-koden til 1272, modtager brugeren en SMS (ReturSMS), som indeholder en kort tekst fra afsender-virksomheden og et link (Device Link) der peger ind på det app marked, hvorfra virksomhedens app kan hentes.

Sådan fungere SMS 2-APP

1) Bruger sender en SMS med virksomhedens SMS-kode (keyword) til 1272
2) Bruger modtager ReturSMS’en og klikker på linket til app-marked/app (Device Link)
3) Brugeren sendes til det korrekte app-marked og downloader app’en

Tip: Supplér SMS 2-APP løsningen med en QR kode
De fleste personer ved efterhånden, hvad en QR kode er, og hvordan man scanner koderne. Derfor kan det være en fordel at stille en QR kode til rådighed, for de personer der hellere vil scanne en QR kode fremfor at sende en SMS. Vi anbefaler i den forbindelse, at du benytter www.zumoqr.dk til oprettelse af kommercielle QR koder.

Så nemt er det!

Med SMS 2-APP bliver det ikke nemmere at finde og hente din virksomheds app.

SMS’en sendes

Brugeren sender en SMS-kode til 1272.

SMS’en modtages

Brugeren får en ReturSMS med Device Link til app-marked/app’en.

App’en hentes/downloades

Brugeren installer din virksomheds app.

Prøv gratis demo

Prøv ZumoSMS gratis, udfyld felterne med dine oplysninger, eller ring 7070 1800.

Virksomhed*

Dit navn*

Din e-mail*

Dit telefonnummer*