SMS lovgivning

Ja det er tørt stof, men du undgår at få bøder ved at sætte dig ind i lovgivningen.

Markedsføringsloven §6

Læs markedsføringsloven §6.

Rammeaftalen

Tjek Rammeaftalen.dk

Samtykke

Husk at få accept/samtykke fra modtageren.

Brug fornuften

Brug din sunde fornuft inden du udsender SMSér.

Sms lovgivningen

Hold øje med sms lovgivningen, det betaler sig. Har du ikke styr på sms lovgivningen kan du risikere at få store bøder af forbrugerombudsmanden.

Inden du kaster sig ud i at sende smsér til sine kunder, er der en række lovgivningsmæssige ting, som du bør/skal sætte dig ind i. Du må f.eks. ikke sende dine kunder smsér uden, at de har givet deres samtykke og accept hertil. Du skal også altid oplyse kunderne om hvordan de afmelder sig din sms-kundeklub, sms-service osv. Overholder du ikke loven kan du risikere, at forbrugerombudsmanden kommer efter dig, og det kan give store bøder.

Markedsføringsloven

Vi anbefaler at du sætter dig ind i markedsføringsloven, og at du er særlig opmærksom på markedsføringslovens § 6. Uanmodede henvendelser – spam mv.

Rammeaftale for mobile indholds- og betalingstjenester

Når man benytter 2-vejs sms, er der en række krav som du skal overholde. F.eks. skal du være opmærksom på, hvilke informationskrav der er til netop den 2-vejs sms løsning som du benytter. Rammeaftale for mobile indholds- og betalingstjenester er lanceret af de fire danske mobiloperatører, TDC, Telenor, Telia og Hi3G samt deres fælles selskab Paii. Rammeaftalen samler en række krav fra relevant lovgivning som bl.a. forbrugeraftaleloven og markedsføringsloven, samt regler for god skik vedrørende udbud af varer og tjenester via firecifrede sms-applikationskoder (2-vejs sms).

Vi anbefaler at du sætter dig ind i Rammeaftalen.dk, samt at du er særlig opmærksom på pkt. 11. Informationskrav.
SKal du benytte SMS indholds- og betalingstjenester til andre lande end Danmark anbefaler vi at du undersøger de pågældende landes rammeaftaler.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til sms lovgivningen eller rammeaftalen, er du altid meget velkommen til at kontakte os for nærmere information.

Prøv gratis demo

Prøv ZumoSMS gratis, udfyld felterne med dine oplysninger, eller ring 7070 1800.

Virksomhed*

Dit navn*

Din e-mail*

Dit telefonnummer*