SMS kundeklub

Udsend gode tilbud til dine kunder.
- Sælg mere!

Send SMS

Det er nemt at udsende SMS til små og store kundegrupper.

Automatisk tilmelding

Kunderne kan tilmelde sig ved at sende en SMS til 1272.

Nem administration

Fra ZumoSMS er det nemt at administrerer din SMS kundeklub.

Fleksible SMS priser

Nej det er ikke løgn, du bestemmer faktisk selv dine SMS priser.

SMS kundeklub

Med en sms kundeklub kan du pleje og give dine kunder ekstra god service.
Øg omsætningen – sælg mere til dine eksisterende kunder.

Har du en tøjbutik, vinhandel, pizzeria, restaurant, café m.v. er der mange fordele i at få en SMS kundeklub. Med en SMS kundeklub får du adgang til et brugervenligt sms-system (ZumoSMS), hvor du hurtigt og nemt kan administrere din SMS kundeklub, sende dine kunder personlige sms’er med gode tilbud, nyheder, rabatkuponer, sms påmindelser og meget meget andet.

God kundeservice fremmer salget

Dine kunder elsker at få fordele, relevante budskaber og servicebeskeder fra dig. Derfor kan du med fordel bruge sms kundeklubben til, at udsende sms beskeder med servicebudskaber som f.eks.  events, kundearrangementer, konkurrencer, eller når du lancere særlige tilbud, førudsalg, kundefordele m.v. Har du en tøjbutik, hvorfor så ikke sende en sms til kunderne, hvor du fortæller om årstidens trends (God service)? Du kan i samme sms gøre kunderne opmærksomme på at de får 20% rabat, hvis de kigger ind i butikken indenfor en given periode – Mulighederne er mange.

Automatisk tilmelding af kunder

Med ZumoSMS, er det gjort er let for kunderne (og dig) at tilmelde sig din sms-kundeklub. Kunden sender bare en sms til 1272, hvorefter de er tilmeldt sms-kundeklubben, kort tid efter modtager kunden automatisk en velkomst sms fra dig. Er der behov for at registrer kunden manuelt, logger du blot ind til dit online-kontrolpanel – og indtaster kundens oplysninger: navn, postnummer, mobilnummer osv.

Brug tiden smart

Hos ZumoSMS ved vi hvad der virker, hvilke ting der driller, og stjæler tid fra personalet. Derfor har vi fjernet alle barrierer, og lavet en effektiv SMS kundeklub, der er lige til at gå til, så du og dit personale kan bruge tiden på  f.eks. god kundeservice, i stedet for administration, håndtering af kundetilmelding, kundeafmelding m.v. – så bliver det vist ikke meget bedre!

Personlige sms-beskeder

Med sms kundeklubben kan du udsende sms-beskeder, hvor kundernes navne automatisk indflettes i dine beskeder. Herved opnår du, at hver kunde modtager en ”personlig” sms-besked fra din virksomhed. Du kan også vælge at lade navnet for din virksomhed stå som afsender af sms-beskederne, hvorved kunderne ser dit virksomhedsnavn, når de modtager sms-beskeder fra dig.

Sms kampagneplanlægning

Med sms kundeklubben kan du nemt planlægge og indstille dine sms-udsendelser/sms-kampagner til, at blive udsendt ud på et senere tidspunkt (dato og klokkeslet). Det betyder, at du kan opsætte sms-kampagner når du har tid. Kampagnerne bliver herefter automatisk udsendt på din valgte dato og klokkeslet.

Quick Response – vend dagen!

Der kan være dage, hvor der er stille i butikken. Her logger du blot ind til dit online-kontrolpanel, skriver en sms med et godt tilbud, og udsender tilbudet til dine kunder. På den måde kan du hurtigt vende en stille dag til en travl dag, med god omsætning – Det er Quick Response når det er bedst.

Link til online sider, mobile rabatkuponer m.v.

Med smartphonens indtog, kan dine kunder gå online over alt. Du kan derfor med fordel indsætte links i dine sms-beskeder, der f.eks. peger ind til mobile rabatkuponer, der mod forevisning i forretningen giver kunderne rabat – Du kan linke til alt hvad der er online, hvilket giver uanede muligheder.

Dansk kundeservice og sparring

Zumotools har mange års erfaring i drift og administration af kundeklubber. Vi er af den mening, at ingen kundeklubsystemer er stærkere end de personer der står bag disken. Skal sms kundeklubben blive en succes, skal klubben løbende udvikles, der skal tænkes kreativt, hverves nye medlemmer, plejes kunder, laves kampagner, sættes mål, strategier osv. Hos Zumotools sparre vi med vores kunder, vi deler ud af vores viden og erfaring, så du får de bedst mulige vilkår for, at få en succesfuld sms kundeklub.

Prøv gratis demo

Prøv ZumoSMS gratis, udfyld felterne med dine oplysninger, eller ring 7070 1800.

Virksomhed*

Dit navn*

Din e-mail*

Dit telefonnummer*