SMS konkurrencer

Få nye kundeleads og plej dine eksisterende kunder.
SMS konkurrencer er effektiv markedsføring.

Få flere medlemmer

SMS konkurrencer kan bruges til at få flere medlemmer.

Gør det sjov

Med SMS konkurrencer kan du gøre det sjov for dine kunder.

Nemt at deltage

Send en SMS med et ord til 1272. Det er godt nok nemt!

Effektiv markedsføring

SMS konkurrencer tiltrækker nye medlemmer.

Sms konkurrencer

Jensens Bøfhus fik over 30.000 nye kundeklubmedlemmer gennem en sms konkurrence. Sms konkurrencer er et effektivt rekrutteringsredskab der virker!

Hvorfor ikke gøre det samme som Jensens Bøfhus, rekrutter nye kundeklub medlemmer med sms konkurrencer? En sms konkurrence er en effektiv måde til at rekruttere nye og potentielle kunder til f.eks. sms kundeklubber. Benytter du ZumoSMS, kan du nemt at oprette sms-konkurrencer. Sms konkurrencer fungerer typisk på den måde, at kunden deltager i konkurrencen, ved at sende en sms med et svar til et 4-cifretnummer som f.eks. 1272. Svare kunden rigtigt, modtager kunden en sms hvor det fremgår at han har svaret rigtigt. Svare kunden forkert, modtager kunden en sms, hvor det fremgår at svaret var forkert. Uanset om kunden svare rigtig eller forkert, registreres kunden i sms kundeklubben (Betingelsen for at deltage i konkurrencen).

Markedsføring af din sms konkurrence

Når du har besluttet dig for at lave en sms konkurrence skal du nu kigge på, hvilke muligheder du har for at markedsfører din sms konkurrence. Hos Jensens Bøfhus fremgik konkurrencen af dækkeservietten, hvor gæsterne brugte ventetiden på at deltage i konkurrencen. Hvad har du af muligheder? Skiltning i butik, boner, små sedler i poser osv. – mulighederne er mange, og du kender bedst selv svaret,

Udtrækning af vinder

Hvis du ønsker det, kan du fra ZumoSMS, få systemet til at udtrække en vinder for dig, eller du kan selv gøre det via dit login.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til sms konkurrencer, lovgivning, muligheder m.v. er du altid meget velkommen til at kontakte os for nærmere information.

Kontakt Zumotools

Prøv gratis demo

Prøv ZumoSMS gratis, udfyld felterne med dine oplysninger, eller ring 7070 1800.

Virksomhed*

Dit navn*

Din e-mail*

Dit telefonnummer*