SMS-koder til QR koder

Suppler dine QR koder med SMS-koder og få større response!
SMS-koder er et fantastisk redskab for alle der benytter QR koder.

SMS-koder til QR koder

Flere og flere virksomheder benytter QR koder til at skabe sammenhæng mellem de trykte og digitale medier. Det er rigtigt fint, for QR koderne vinder stort indpas i gadebilledet og derved også i folks mindset. Men der er stadig mange personer som ikke ved hvordan QR koderne virker, at man skal hente en QR kode scanner til smarthonen, scanne koden osv. Til disse personer er SMS det perfekte supplement til QR koderne. Alle kan finde ud af at betjene SMS, sende, modtage SMS m.v. Derfor kan man med fordel benytte en SMS-kode som supplement til QR koden i et eller flere trykte medier. Herved vil de personer som ikke kan finde ud af at bruge QR koden i stedet benytte sig af SMS-koden, hvilket vil betyde at flere personer respondere på budskaberne i de trykte medier.

Sådan virker det med QR koder:

Brugeren scanner QR kode, hvorefter brugeren bliver sendt til den digitale destination (URL-adresse).

Sådan virker det med SMS-koder:

Brugeren sender en SMS med et ord (SMS-kode) til 1272, herefter modtager brugeren automatisk  en SMS med et link til den digitale destination (URL-adresse).

Eksempel på SMS-kode og QR kode i samspil

Fra nedenstående eksempel kan du se, hvordan en SMS-kode kan benyttes i samspil med en QR kode.

Bemærk: Ovenstående er kun et eksempel, derfor kan du ikke scanne QR koden eller sende ZUMO til 1272.

Tip:

ZumoQR er markedets bedste management system til QR koder. Du kan derfor med fordel benytte ZumoQR til oprettelse af QR koder.