SMS & EMOJIS

Udsend SMS-beskeder med emojis!
Skab stemning med humør emojis, hjerter osv.

98% læser deres sms’er

Det kan ingen andre medier præstere.

Platform uafhængig

SMS kan modtages på alle mobiltelefoner.

Sms rammer plet

Fordi mobilen aldrig forlader os.

Lav kontaktpris

Set i forhold til udbytte og andre medier.

Udsend SMS med emojis

Vi bruger efterhånden emojis mere end vi bruger fuldendte sætninger. Vi bruger emojis til at beskrive én specifik følelse, tanke, handling eller noget helt andet. Emojierne har overtaget en stor del af vores kommunikation med hinanden, og er gået hen og blevet et sprog for sig selv.
Derfor kan du som annoncør med fordel benytte emojis til forstærke og understøtte betydningen af de tekster/budskaber som du udsender i dine SMS kampagner.

Sådan gør du

Fra din ZumoSMS konto kan du udsende SMS kampagner med emojis til dine kunder. Du skal blot finde og kopier den eller de emojiis, som du vil benytte i SMS beskeden/kampagnen. Herefter indsætte (paste) din emoji ind i SMS senderen på din ZumoSMS konto.

Bemærk; Når du udsender SMS-beskeder med unicode/emojiis overgår din SMS-besked automatisk til unicode formatet, så én SMS tælles per 70 anslag modsat de normale 160 anslag, som er er til rådighed ved GSM formatet.

Find og kopier dine emojis
På internettet findes der mange sider, hvor du kan finde og kopier emojis. Nedenfor henvises til at par sider, hvor du finder emojis.

https://apps.timwhitlock.info/emoji/tables/unicode
https://emojikeyboard.org/
http://emojipedia.org

 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om emojis, og hvordan du kan bruge emojis i din SMS markedsføring, så er du altid meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Ring 7070 1800.

Prøv gratis demo

Prøv ZumoSMS gratis, udfyld felterne med dine oplysninger, eller ring 7070 1800.

Virksomhed*

Dit navn*

Din e-mail*

Dit telefonnummer*