Datasikkerhed

Vi tager datasikkerhed og EU persondataforordningen alvorligt.

ISAE 3402 certifikat

Ja, vi tilbyder gratis SMTP API

SSL certificeret

Ja, vi tilbyder gratis REST API

Service Level Agreement

Ja, vi har professionel API dokumentation

Stabilitet og driftsikkerhed

Ja, vi tilbyder driftsikker SMS-gateway

Datasikkerhed og EU persondataforordningen

Hos Zumotools/ZumoSMS har vi stort fokus på vores kunders datasikkerhed. Vi finder det derfor særligt positivt, at EU persondataforordningen er vedtaget og træder i kraft 25. maj 2018. Med persondataforordningen kan der nu gives store bøder i størrelsesordenen 20 mio. euro eller op til 4 pct. af virksomhedens totale omsætning.
De potentielle bødestørrelser kan være direkte forretningskritiske for alle virksomheder, hvilket tvinger alle virksomheder (dataansvarlige) og vores konkurrenter (databehandlere) til at gøre op med tidligere tiders laissez-faire omkring persondatabeskyttelse, datasikkerhed, samtykkeerklæringer m.v.

Med udgangspunkt i virksomhedernes stigene efterspørgsel efter datasikkerhed, anser vi netop datasikkerhed som et af vores væsentligste konkurrenceparameter, og vi forventer derfor, at endnu flere virksomheder og organisationer vil vælge Zumotools/ZumoSMS som deres foretrukne SMS leverandør.

Vi tilbyder høj datasikkerhed

Vi behandler altid data indenfor de lovgivne retningslinjer. For at  denne påstand ikke skal stå alene, har vi hos Zumotools flere uddannede Data Protection Officers ansat, som sikrer at vores kunders data håndteres forsvarligt og korrekt indenfor de lovgivne retningslinjer i persondataforordningen.

  • SMS gateway med ISAE 3402 certifikat
  • Service Level Agreement (SLA)
  • SSL certifikat (krypteret dataforbindelse)
  • Uddannet Data Protection Officers (DPO-uddannede)
  • Databehandleraftale
  • Driftsikker SMS-Gateway

Kontakt os

Vil du vide mere om datasikkerhed og hvordan vi behandler data, er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 7070 1800.

ISAE 3402 Type II certifikat

Sikkerheden omkring vores SMS-gateway understøttes af et ISAE3402 Type II certifikat, som revideres og udarbejdes hvert år. Certifikatet dokumenterer og sikre, at der bliver ført både intern og ekstern kontrol med behandling af data, opbevaring af informationer, håndtering af datasikkerhed m.v.
Kontakt os for udlevering af ISAE3402 Type II certifikatet.

Service Level Agreement (SLA)

Vores Service Level Agreement (SLA) dokumenterer omfanget af vores serviceniveau i forhold til aftaler og ydelser til vores kunder. Af aftalen fremgår det bl.a. hvad der leveres, hvornår – og hvad der sker, hvis aftalen ikke overholdes.

SSL certifikat

Vores Service level agreement (SLA) er den dokumenterede forventningsafstemning om serviceniveauet, for det som vores kunder får leveret af Zumotools/ZumoSMS. Aftalen oplyser bl. a. om hvad der leveres, hvornår – og hvad der sker, hvis aftalen ikke overholdes.

Data Protection Officer

Hos Zumotools/ZumoSMS har vi egne interne Data Protection Officers (DPO), som sikrer at vores kunders data overholder persondataforordningen.
Vores medarbejdere har gennemgået markedets bedste Data Protection Officer uddannelse med diplom fra Teknologisk Institut.

Driftssikker SMS-gateway

Uanset til hvilket formål du benytter SMS, er gateway-stabilitet og udsendelsestid af afgørende betydning. Du skal med andre ord være sikker på, at dine sms’er bliver udsendt til tiden – og når frem til modtagerne. Med ZumoSMS får du adgang til Danmarks førende SMS-gateway, som med bl.a. eget SS7-signaleringsnetværk og 10 SMSC’er (redundante forbindelser) giver driftssikkerhed og stabilitet, hvilket bekræftes i vores SLA (Service Level Agreement).

Prøv ZumoSMS gratis

Udfyld formularen med dine oplysninger, eller kontakt os på tlf. 7070 1800.

Virksomhed*

Dit navn*

Din e-mail*

Dit telefonnummer*