SMS 2-PAYMENT

Få flere faste indbetalinger gennem Betalingsservice.
Med SMS kan alle finde ud af at tilmelde sig.

Mobil Betalingsservice

Nets opretter din Mobil Betalingsservice.

Flere faste indbetalinger

Alle kan betjene SMS – derfor får du flere faste indbetalinger.

Egen SMS kode

Din virksomhed får sin egen SMS kode.

Indbetalingskort

SMS koden kan påtrykkes dine indbetalingskort samt andet materiale.

SMS 2-PAYMENT

SMS 2-PAYMENT gør det nemt for virksomheder og foreninger at få flere faste indbetalinger gennem Betalingsservice. Med SMS 2-PAYMENT får virksomheden eller foreningen udleveret et firecifret nummer (1272) + valgfrit ord (keyword) som oplyses på indbetalingskort, følgebreve m.v. Herefter er det nemt for kunder og medlemmer at tilmelde sig Betalingsservice, hvilket vil resultere i flere tilmeldinger til Betalingsservice.

Mobil Betalingsservice fra Nets

Nets har med Mobil Betalingsservice gjort det let for din virksomheds kunder at tilmelde sig Betalingsservice. Kunden skal fra din virksomheds egen mobil-betalingsserviceside blot indtaste sit CPR nr. og konto nr. Herefter er kunden tilmeldt Betalingsservice, så din virksomhed fremover modtager faste indbetalinger og bruger mindre tid på administration, rykkerskrivelser m.v. Nu handler det for virksomheden bare om, at få flest muligt til, at tilmelde sig via Mobil Betalingsservice – og det er her SMS kommer ind i billedet.

SMS 2-PAYMENT fra ZumoSMS

Alle personer kan finde ud af at sende og modtage SMS. Med SMS 2-PAYMENT fra ZumoSMS, er det gjort ekstra nemt for din virksomheds kunder, at tilmelde sig Mobil Betalingservice fra Nets. Tilmeldingen sker ved, at kunderne sender en SMS til 1272 + keyword (virksomhedens valgte ord). Herefter modtager kunden en returSMS, der indeholder et særligt link, der peger ind på virksomhedens Mobil Betalingsservice. Efter indtasning af CPR nr. og konto nr. er kunden tilmeldt Betalingsservice – det er nemt!

Priser

• Opstart kr. 499,-
• Abonnement kr. 149,-/md. inkl. 1 stk. keyword
• SMS kr. 0,25,-/pr. SMS.

Alle priser er ex. moms.

SMS sendes

Kunden sender SMS til 1272 + keyword.

SMS modtages

Kunden modtager SMS med link til Mobil Betalingsservice.

Tilmelding

Kunden tilmelder sig Betalingsservice.

Prøv gratis demo

Prøv ZumoSMS gratis, udfyld felterne med dine oplysninger, eller ring 7070 1800.

Virksomhed*

Dit navn*

Din e-mail*

Dit telefonnummer*