SMS 2-ESTATE

Giver stærk sammenhæng mellem trykte og digitale medier.
SMS kan betjenes af alle, derfor øges værdien af dit salgs- og marketingmateriale!

Stor response

Alle kan betjene SMS – derfor større response på markedsføringsmateriale.

Skab merværdi

SMS kan betjenes af alle, derfor får du mere værdi ud af din marketing.

Egen SMS-kode

Ejendomsmægleren får sin egen SMS-kode og subkeywords.

Nemt at komme i gang

SMS-koden kan nemt påsætte alt marketingmateriale, boligannoncer m.v.

SMS 2-ESTATE

Det er dyrt at markedsføre ejendomme, der skal sælges, og samtidig er konkurrencen stor om både købere og sælgere. Derfor annoncere ejendomsmæglere kraftigt med boligannoncer i aviser, boligaviser, magasiner, online m.v. Nogle ejendomsmæglere har egne Facebook sider, mens andre får lavet boligvideoer m.v. Udgifter er der nok af. Derfor er det vigtigt, at flest mulige personer respondere på det trykte marketingmateriale som ejendomsmæglerne benytter – og her kan SMS 2-ESTATE med fordel anvendes.

Alle personer kan finde ud af at sende og modtage SMS. Med SMS 2-ESTATE skabes en stærk sammenhæng mellem de trykte og de digitale medier, hvor SMS gør det ekstra nemt for både boligkøbere og -sælgere at få adgang til informationer om mæglere, boliger, salgsmateriale, boligvideoer, tidsbestillinger, fremvisninger m.v. Med SMS 2-ESTATE responder køberne direkte fra de trykte medier via SMS. Det sker ved at ejendomsmægleren viser en SMS-kode i boligaviser, annoncer m.v. hvorefter potentielle købere kan sende en SMS til 1272 med den valgte SMS-kode/keyword. Derefter modtager køber automatisk en SMS indeholdende yderligere oplysninger og/eller direkte link til de informationer vedkommende har anmodet om fra de trykte medie.

Priser

Bemærk: Skal der bruges mange SMS-koder, kan subkeywords benyttes til løsningen, hvilket reducere priserne markant. Ligeledes kan løsningen leveres via API, hvor der kan genereres automatiske processor til oprettelse af bl.a. SMS-koder, subkeywords m.v.

• Opstart kr. 499,-
• Abonnement kr. 149,-/md. inkl. 1 stk. SMS-kode/keyword
• Subkeyword kr. 10,-/md. pr. subkeyword
• SMS kr. 0,25,-/pr. stk.

Alle priser er vejledende og ex. moms.

Bestil SMS 2-ESTATE

Vil du vide mere om SMS 2-ESTATE og hvordan du kan benytte løsningen i din ejendomsmæglerforretning, så er du meget velkommen til at kontakte os for nærmere information.

Kontakt os

Sammenhæng mellem trykte og digitale medier

Nedenfor ses eksempler på, hvordan du som ejendomsmægler kan benytte SMS 2-ESTATE.
Fælles for SMS 2-ESTATE er at SMS-koderne indsættes på de trykte medier/marketingsmaterialer der er i spil, hvorefter der med SMS er skabt en stærk og effektiv
kommunikationskanal mellem de trykte og de digitale medier.

Visning af boligvideoer

Sæt en SMS-kode i boligannoncer. Ved indsendelse af SMS-koden til 1272 får køber automatisk tilsendt en SMS, der indeholder et link til boligvideoen. SMS-koden kan eventuelt suppleres med en QR kode fra ZumoQR.

Bliv ringet op af mægler

SMS-kode indsættes på marketingmaterialet. Ved indsendelse af SMS-koden til 1272 får køber automatisk tilsendt en SMS, der fortæller, at man vil blive ringet op af en ejendomsmægler. Efter indsendelse af SMS-koden modtager ejendomsmægleren en SMS og/eller e-mail som giver besked om, at køber gerne vil ringes op. SMS’en og/eller e-mailen indeholder afsenderens telefonnummer.

Book en gratis salgsvurdering

SMS-kode indsættes på marketingmaterialet. Ved indsendelse af SMS-koden til 1272 får køber automatisk tilsendt en SMS, der indeholder et link, som peger ind til det sted på ejendomsmæglerens hjemmeside, hvor køber kan bestille en gratis salgsvurdering, pris tjek osv.

Tilmeld Facebook side

SMS-kode indsættes i marketingmaterialet. Ved indsendelse af SMS-kode til 1272 får køber automatisk tilsendt en SMS, der indeholder et link til ejendomsmæglerens Facebook side. SMS-koden kan eventuelt suppleres med en QR kode fra ZumoQR.

Bestil tid til fremvisning

SMS-kode indsættes på marketingmaterialet. Ved indsendelse af SMS-koden til 1272 får køber automatisk tilsendt en SMS, der indeholder et link, som peger ind til det sted på ejendomsmæglerens hjemmeside, hvorfra køber kan bestille tid til fremvisning.

TIL SALG skilte

Folieprint SMS-koderne og sæt koderne på TIL SALG skilte. Derved kan forbi-passerende købere hurtigt indsende en SMS til 1272, og få tilsendt en SMS med informationer om boligen, se boligvideo og meget meget andet.  SMS-koden kan eventuelt suppleres med en QR kode fra ZumoQR.

Eksempel på SMS-kode

Nedenfor kan du se et par fiktive eksempler på, hvordan SMS-koden kan kommunikeres fra trykte medier.
I eksemplerne benyttes SMS-koden (HOME) + subkeyword (Tal).

Find os på facebook

SMS “HOME 87” til 1272
Det koster alm. sms og trafik takst.

Se boligvideo

SMS “HOME 997” til 1272
Det koster alm. sms og trafik takst.

Bliv ringet op!

SMS “HOME 685” til 1272
Det koster alm. sms takst.

SMS sendes

Køber sender SMS-kode til 1272.

SMS modtages

Køber modtager SMS med information og/eller links m.v.

Mål

Køber læser information, ser boligvideo m.v.

Prøv gratis demo

Prøv ZumoSMS gratis, udfyld felterne med dine oplysninger, eller ring 7070 1800.

Virksomhed*

Dit navn*

Din e-mail*

Dit telefonnummer*